Alle arbeidsrecht kennis in eigen huis en het gemak van een vast aanspreekpunt

Structureel samenwerken als waardevol alternatief voor ad hoc dienstverlening

Advies en proceszaken en interim-ondersteuning aan bedrijven en instellingen

Sapa Profiles NL

Sapa Group is wereldwijd marktleider in de productie van aluminium profielen, en is onder andere actief in de marktsegmenten: automotive, thermal management, solar, big profiles, construction, pole products en rail. Sapa Group is een 50/50 joint venture van Orkla en Hydro, met een jaarlijkse omzet van 5,6 miljard Euro (2014). In Nederland heeft Sapa meerdere vennootschappen, business units en productievestigingen.

Halsten is de externe juridische afdeling voor de vennootschappen en vestigingen in Nederland. In dat kader handelen we alle voorkomende dossiers af, en werken we structureel en proactief samen met de directie en het management. De werkzaamheden zijn heel divers, van arbeidsrecht en letselschade tot (internationale) herstructureringen, reorganisaties en de afhandeling van grote claims.

De arbeidsrechtjuristen van Halsten hebben de HR-afdeling van Sapa begeleid bij een reorganisatie van 35 medewerkers inclusief overleg met de bonden voor een sociaal plan en individuele aanzeggesprekken. Tevens wordt advies gegeven bij verschillende werkgeversaansprakelijkheidkwesties.

Amsterdam

Cruquiusweg 111G
1019 AG Amsterdam
T 085 488 59 70

info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9, K 0.17
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70

info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70

info@halsten.nl